Kızılyaka İlkokulu
Karapınar Mah. Kızılyaka köyü. ALTINYAYLA /BURDUR

VİZYON

Günümüzde kamu örgütlerinde topluma en iyi ve en verimli hizmetin etkin bir şekilde sunulabilmesi için, stratejik yöntemlerin geliştirilmesi temel amaçtır. Bu hızlı değişimlere ayak uydurabilmek adına okulumuz; “Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihti¬yaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zengin¬lik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştiren okul olmak.” vizyonuyla, stratejik amaçlarına ulaşmayı hedeflemektedir.

MİSYON

İlköğretim çağındaki çocuğa okuma ve yazmayı , günlük hayatta kullanılan dört işlem becerisinin kazandırmak, bir üst öğretime hazırlamak. Ayrıca bedenen, zihnen, ahlaken, ruhen ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karektere hür ve bilimsel düşünce gücüne , geniş bir dünya görüşüne sahip , insan haklarına saygılı kişilik ve hür teşebbüse değer veren , topluma karşı sorumluluk duyan , yapıcı yaratıcı ve verimli kişilikler olarak yetiştirmektir.

NORMAL

08:40 14:30